Announcement

No announcement yet.
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 23 Aralık 2021, Yama Notları

    Bu bakım bazı yeni içerikler sağlamanın yanında bazı böcek sorunlarını da düzeltecek. Bakımdan sonra, eşyaları hesaplarınıza tazminat ödülü olarak yatıracağız. (23 Aralık 04:00 - 11:00, GMT+2)

    ========2. Yıl Dönümü========
    Yeni Etkinlik - Yıl Dönümü
    1. 25 Aralık gününde, AB Sunucularının2.Yıl Dönümü kutlama temalı etkinlikleri başlayacak.
    2. 25 Aralık - 1 Şubat 05:00 tarihleri arasında, Etkinlik Bulmaca butonu, Yeni Etkinlik butonu altından görünecek ve buton oyuncuları Etkinlik Bulmaca arayüzüne götürecek. Bulmaca, 9 etkinlik görevine karşılık gelen 9 parçadan oluşmaktadır. Görevlere katılarak bulmaca parçalarını toplayın ve belirli bir ilerleme kaydettiğinizde, özel hediyeler sizi bekliyor olacak!
    3. 25 Aralık - 2 Ocak 05:00 tarihleri arasında, maceracılar Prontera meydanında bulunanRefah Elçisindenetkinliğe özel ödüller alabilecek: Kraliyet Kutlama Hayalci Sandık, sınırlı Evcil Hayvan Yumurtası Issız Yer Kaşifi, Kuvvetli Güneş Işığı Kanat Taç[1], Parıldayan Altın Yaprak x20
    4. 25 Aralık - 1 Şubat 05:00 tarihleri arasında, maceracılar Refah Elçisini Prontera meydanında bulabilirler. Refah Elçisi Macera El Kitabınızı inceleyecek ve açtığınız kilitlere bağlı olarak ödüller alacaksınız.
    5. 25 Aralık - 2 Ocak 05:00 tarihleri arasında, etkinlik sırasında, özel Popo Poliler ya Popo Poli Hatıra Fişi ya da Kraliyet Kutlama Hayalci Sandık düşürecekler ve öldürüldüklerinde ise Poli Adasında yumurtlayacaklar. Popo Poli Hatıra Fişleri toplayın ve cömert ödüller alın! İpuçları: Popo Poli Hatıra Fişi ve Kraliyet Kutlama Hayalci Sandık günlük elde etme sınırı sırasıyla 100 ve 1 olan hesapla sınırlı eşyalardır ve Savaş Süresi tüketildikten sonra bile düşmeye devam edecektir. Popo Poli Hatıra Fişleri 1 Şubat 05:00’a kadar geri çekilecek ve geri dönüştürülecektir.
    6. 25 Aralık - 2 Ocak 05:00 tarihleri arasında, etkinlik sırasında, Temel Seviyesi ≥12 olan maceracılar Bir Günde Bir Utandırıcı Şaka görevini alabilirler. Prontera Meydanında doğru gidin ve utandırıcı şaka görevinin verilmesi için Mutlu Creator ile konuşun. Şakayı Dünya Kanalında paylaşın ve ödül olarak Kutlama Mutluluk Hediye Kutusu x1 alın. Onu ilk defa paylaştığınızda, ekstra ödül olarak Sürpriz Poli x1 alacaksınız. ※Etkinlik sırasında, aynı hesap altındaki herhangi bir karakter görevi günlük bir kez tamamlayabilir.
    7. 27 Aralık - 3 Ocak 05:00 tarihleri arasında, maceracılar 3 Tahta Görevini tamamlayarak her gün Talih Parası x5 alabilirler. Bu, günlük 1 kez alınabilir. Maceracılar, Kahin Zindanından çifte ödüller alacaklar.
    8. 3 Ocak - 10 Ocak 05:00 tarihleri arasında, maceracılar Boyut Çatlağını 5 kez tamir ederek her gün Maceracı Parası x2 alabilirler. Bu, günlük 1 kez alınabilir. Maceracılar, Loncadan çifte ödüller alacaklar.
    9. 10 Ocak - 17 Ocak 05:00 tarihleri arasında, maceracılar Kahin Zindanı ve Komodo Adası Aşamasından çifte ödüller alacaklar.
    10. 17 Ocak - 24 Ocak 05:00 tarihleri arasında, maceracılar, her gün ilk 3 Tahta Görevi ve Sonsuz Kuleden çifte ödüller alacaklar.

    ========Işıklı Dilek Makinesi========
    1. Işıklı Dilek Makinesi İçerik Güncelleme
    * 24 Aralık 05:00 - 24 Mart 05:00 tarihleri arasında, sadece sınırlı bir süre için Işıklı Dilek Makinesi, Gashapon Kartı yanında görünecek.
    * Henüz kilidi açılmamış başlık ve kostümler gibi ödülleri çekmek için bir Dilek Tut!
    2. Çekiliş Kuralları
    a) Macera El Kitabındahenüz kilidi açılmamış başlıklar ve kostümler (aynı zamanda Birleşme Kanıtları) Işıklı Dilek Makinesinden çekilebilir (Tam liste için makineyi kontrol edin).
    * Listeden başlık/kostümden herhangi birini elde ettikten sonra, özel başlık/kostüm artık Işıklı Dilek Makinesinden çekilemeyecek. Daha fazla bilgi için Işıklı Dilek Makinesini lütfen kontrol edin.
    * Işıklı Dilek Makinesindeki tüm eşyalar Birleşme Kanıtıile satın alınabilir.
    b) Işıklı Dilek Makinesinde, başlık ve kostümler kalitelerine göre birden fazla gruba ayrılacaktır. Herhangi bir grupta bulunan tüm eşyalar elde edildikten sonra, Birleşme Kanıtı elde etme olasılığı artar
    c) Işıklı Dilek Makinesi başlık ve kostüm seçeneklerini güncellemeye devam edecektir, lütfen sabırlı olun!

    ========Kutsal Kara Savaşı========
    Kutsal Kara Savaşı Sezon Modu 3. Sezon Başlıyor
    1. Katılım Yöntemi
    - [Arena] - [Kutsal Kara Savaşı] Sezon Modu Başlıyor 100 seviye ve üzeri 12 kişilik bir takım oluşturduktan sonra lider, eşleştirme işlemlerini gerçekleştirebilir. Takım üyeleri yetersiz ise, sistem rastgele 12 kişilik bir takım oluşturarak diğerleri ile eşleşecek.
    - 3. sezondaki [Kutsal Kara Savaşı] 25 aralıkta başlayıp 3 hafta sürecek ve 8 Ocak’ta sona erecek.Sezon Modu Eşleşme her cumartesi 20:00’den 00:00’ye kadar açık olacak.
    2. Zindandaki ilgili görev hedefine ulaşarak [ Piskopos Amblemi ] elde edin, her hesap aşağıdakiler için kullanılabilecek haftalık 80 sınır elde edebilir:
    - Kostümler [Cübbe serisi kostüm fişi], [Hayvan Bebek Serisi Kostüm Fişi]
    - Arka Başlık [Azizlerin Yürüyüşü]
    - Kuyruk Başlığı[Ahlaki Stenografi Ruhu]
    - Başlık [Papa’nın Tacı [1]]
    - Işık Kristalini Çıkartma, Işıltılı Rune Taşı·Yıldız, Işıltılı Rune Taşı, Dua Kartı Paketi, Mora Parası
    3. [Serbest Mod] pratik yapmak ve oyuna aşina olmak için sürekli açık kalacaktır. Ödül ve Kurallar: [Turnuva Modu] için turnuva başlamadan önce duyurulacaktır.
    Kutsal Kara Savaş Sezon Modu 3. Sezon Başlıyor
    1. Turnuva Dönemi
    a. Turnuva 9-15 Ocak tarihleri arasında olacak ve 1 hafta sürecek.
    2. Katılım Kuralları
    a. [Turnuva Modu]’na [Arena] - [Kutsal Kara Savaşı] eklendi.
    b. Alım dönemi pazar günü 05:00’dan Cuma günü 23:59’a kadar sürecek, maceracılar kendi takımlarını kurabilir veya bir takıma katılabilir. Takım üyesi en az 12 olmalı ve üyeler katılımı lider yarışmayı başlatmadan önce takım içerisinden onaylamalıdırlar.
    c. Kayıt dönemi cuma günü 05:00’dan23:59’a kadar sürecek. Kayıtlı takımlar, önceki sezondaki 6v6 performanslarına göre sıralanacak. En iyi 64 takım Turnuvaya katılmaya hak kazanır.
    d. Kayıt süresi sona erdikten sonra, eşleştirme, katılan takımların 6v6 birleşik bireysel puanlarına göre onaylanacaktır. Eşleştirme kuralları aşağıdaki gibidir:
    * 6v6 puana göre sıralanmış, en iyi 1/4 başlangıç takımları olarak kabul edilir (örneğin, 64 takım varsa, 16 takım başlangıç olarak seçilecektir)
    * Başlangıç takımları arasında en iyi 8 ve en alt 8 takım farklı grupların sol ve sağ yarısına rastgele yerleştirilecektir.
    * Kalan takımlar rastgele eşleştirilir.
    * Final turunda (8 takım), tüm takımlar rastgele eşleştirilir.
    3. Turnuva Kuralları
    a. İlk tur Cumartesi saat19:30’da GMT+7 başlıyor. . 19:15 - 19:30 arasında, maç başlamadan 15 dakika önce, takım lideri katılımı onaylamak için [Eşleşmeyi Başlat]'a tıklamalıdır. Bu süre içinde [Eşleşmeye Başlamayan] takım elenir.
    B. Kayıtlı ekip listesinde olmayan ekip üyeleri olduğunda, ekipte çevrimdışı üyeler olduğunda veya ekipte 7'den az kişi olduğunda eşleştirme gerçekleşemez.
    C. Turnuva tek eleme maç sistemini takip eder. 64 takımın içerisinden 6 turun ardından şampiyon belirlenecek. Final turunda kaybeden takım ikinci olarak kabul edilirken, sondan bir önceki turda kaybeden takımlar üçüncü sırayı paylaşacaktır.
    D. Arıtma +15, Aesir anıtı, lonca duası ve diğer benzer bonuslar Turnuva modunda devre dışı bırakılacak. Detaylar oyun içinde görüntülenebilir.
    4. Ödüller
    a. Turnuvadan sonra, ilk 32 takım yeni özel beceri efektleri alabilir. İlgili eşyaları kullandıktan sonra, dönüştürme arayüzünden bunlara erişilebilir.
    b. Turnuva Sıralama Ödülleri:
    *Antik Toz: Mavi Kalıntı Parçası takas etmek için kullanılabilir, belirli bir miktar toplandıktan sonra Nihai Kadim Kalıntı Parçası ile takas edilebilir.
    *Şampiyon: -İleri düzey Antik Harabeler Parçası x1
    *İkinci: *Antik Toz: x500
    *3 ve 4.: *Antik Toz: x200
    *5 - 8.: *Antik Toz: x100
    *9 - 16.: *Antik Toz: x50
    *17 - 32.: [Onur Kanıtı] x5000
    C. Turnuva Modunda özel yetenek efektleri ödülleri:
    * Tamamlama Doğaüstü Parmak, Eklem Güçlendirme, Çılgın Ot, Ölüm Bağlama, Kurban, Beyaz Engel, Fırlatma Geçmişi, Zehirli Duman, Ölümcül Enfeksiyon, Yıldızlar Muhafızı, Bay Altın zengin, Aşırı Baskı, Ogare - Çağırma, Miyav Miyav

    ======== İçerik Güncellemesi ========
    1. Prontera Noel Bayramı tasarımlarıyla süslenecek.
    2. Düşmanlara kilitlenmek için bir fonksiyon eklendi, kurallar aşağıdadır:
    a. Ana arayüzün sağ tarafına Hedefe Kilitlenme butonu eklendi, oyuncular bu butona tıklayarak belirli bir menzil içinde bulunan düşmanı otomatik olarak arayarak ona kilitlenecek.
    B. Butona art arda tıklamak, kilitlenen hedefi daha yakın olan düşmana çevirecektir.
    3. Hedefe kilitlenme fonksiyonu otomatik dövüş fonksiyonunu etkilemeyecek.
    3. Asistan Günlük Göreve, yeni Sürüklenen Şişegörevi eklendi.
    4. ,Antik Kule - Mancınık kullanırken açılır bilgi entegre edildi, açılır bilgi artık çok sık ortaya çıkmayacak, sadece toplam sayı gösterilecek ve oyuncular detaylı bilgileri sistem bilgisinden görebilecekler.
    5. Zindan araştırma aracı iyileştirildi, parti ismi ve parti açıklaması dahil olmak üzere özelleştirilebilir bilgi desteklendi.
    6. BeceriRune Çantası ve Özellik Rune Çantası kapasitesi 600’e çıkarıldı.
    7. Alt solda yer alan sohbet kutusu iyileştirildi ve sohbet kutusunu gizlemek için bir buton eklendi.
    8. GVG Zirve MVP ayarlandı
    * Yeni MVP tipi eklendi, artık MVP rastgele seçilecek.
    * MVP özellikleri artırıldı.
    9. , Rune Kutusu fonksiyonu iyileştirildi, Yıldız Rünü için bir filtre kutusu eklendi.
    10. Eşya sentez fonksiyonu iyileştirildi.
    * Sentez materyallerinin sayısı yetersiz olduğunda, oyuncular Dükkan/Takasa yönlendirilecek.
    11. , Müzik Kutusu fonksiyonu iyileştirildi.
    * Toplu olarak müzik çalmak için disk kullanımı desteklendi.
    * Doğrudan satın alma işlemi için bir fonksiyon eklendi.
    * CD’lerin bir çoğu artık zeny kullanarak satın alınabilir.
    * Gramofon katalog sınırı Ev/Lonca/Issız Yer Haritasında 50’ye yükseltildi.
    12. Ayrıl ve Canlan fonksiyonu iyileştirildi, oyuncunun yanlışlıkla Zindandan çıkmasını önlemek için ikinci bir onay kutusu eklendi.
    13. Kart/Başlık/Ekipman açıklaması iyileştirildi.
    * “PVP(GVG)’de diğer oyunculardan alınan hasar” ifadesi “PVP/GVG’de diğer oyunculardan alınan hasar” olarak değiştirildi.
    * “PVP(GVG)’de diğer oyunculara verilen hasar)” ifadesi “PVP/GVG’de diğer oyunculara verilen hasar” olarak değiştirildi.
    14. Reginleif - Düşmüş Tüy ,Zarif Onarım Parçası kullanarak iyileştirilebilir.
    15. BCC hediye paketlerinden elde edilmiş bazı başlıklar Fantezi Üretici I’de Gashapon Bileti olarak geri dönüştürülebilir.

    ========Ponape Müzesi Adası Ayarlama========
    - Ponape Müzesi Adası ZindanEfsanevi Zorluğu ayarlandı, gelecekte ayarlama yapmak için temizleme koşuluna çok dikkat edeceğiz.
    1. ,Yarı İnsana Verilen Hasar ,Efsanevi Zorluk MVP’de %20 azaltıldı.
    2. ,Yarı İnsan Irkının Hasar Azaltması ,Efsanevi Zorluk MVP’de %30 azaltıldı.
    3. Beceri ve Otomatik ATK hasar azaltma Efsanevi Zorluk MVP’de %10 azaltıldı.
    4. Pen. ve B.Pen. Efsanevi Zorluk MVP’si %30 azaltıldı.
    5. ,Güvenlik Duvarının ,Pocarani yakınında etkisi kalıcı olacak şekilde değiştirildi.
    6. , Pneuma’nın ,Nuka yakınında etkisi kalıcı olacak şekilde değiştirildi.

    ======== Hata Düzeltmeleri ========
    1. Süper Acemi,Kar Fırtınası - Yıldız Rünü kullanarak Yıldırım Gürültüsü fırlattığında, özel efektin eksik olmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    2. ,Düşmüş Melek becerisinde iyileşme gecikmesi olduğunda, oyuncuların Düşmüş Melek kullandıktan sonra diğer becerileri doğrudan kullanabilmelerine neden olan bir sorun düzeltildi.
    3. ,Düşmüş Melek kullanmanın Desperado'nun Gizleme efektini kaldırmasına neden olması bir sorun düzeltildi.
    4. , Sebep Olanınotomatik savaş sırasında Sağlık Bağlantısıkullanmaya, Cüce Birleştirme kullandıktan sonra bile devam etmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
    5. ,Tarou Trauma kullanılarak kritik bir vuruş yapıldığında, kritik vuruş özel efektlerinin yanlış görüntülenmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
    6. ,Yaşam Eş Merkezli beceri animasyonlarının, Doramlar, Çevrimdışı Otomatik Dövüş özelliğini kullandığında görüntülenmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
    7. ,Ölüm Enfeksiyonu Rune becerisindeki bir açıklama hatası düzeltildi, açıklama "düşman üzerinde Tehdit efekti uygula" yerine "düşman üzerinde 4 saniyeliğine Tehdit efekti uygula" olarak değiştirildi.
    8. ,Ymir'in Not Defterinin Suikastçının Zehir Fırlatma becerisini depolayamamasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    9. ,Ymir'in Not DefterininGölge Dalga becerisi kazandırmak için Işık ve Gölge Rune efektini depolayamamasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    10. ,Katilbir beceri kullandığında özel efekt olasılığının gösterilmemesine neden olan bir sorun düzeltildi.
    11. ,Mini Fıçı BiranınEvcil Hayvan Materyal Dükkanında eksik olmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    12. Gezinmek için mini haritaya art arda tıklamanın oyunda gecikmeye neden olmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    13. ,Dua Eden Kristal Opsiyonel Paketinin birer birer kullanıldığında bir sınırının olmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    14. , Komodo’da bulunan Görünüm Dükkanı NPC’de bir diyalog sorunu düzeltildi.
    15. Hasar fazlalaştığında Canavar HP'sinin anormal şekilde azalmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    16. ,Arc Angeling kanatlarının Kahin Zindanında yanlış görüntülenmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
    17. ,Kurak Ülkede bulunan Dünya Haritasındaki Müzik Kutusuna tıkladıktan sonra gezinmenin çalışmamasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    18. , Aesir Anıtı sıfırlama fonksiyonunun, Aesir AnıtıKilit Açma Bileti ile Aesir Anıtı etkinleştirildikten sonra kullanılamamasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    19. Ekipman güçlendirme seviyesinin Ekipman Çubuğunda gösterilmemesine neden olan bir sorun düzeltildi.
    20. Hareket Çubuğunda Saldırılan, Kutlama ve Öpüşme hareketlerinin eksik olmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    21. Arka Başlık Sakura Ağaç Çiçeği- Namonaki kılıfının Silah Şekil Değiştirme kullanılarak dönüştürüldüğünde görüntülenmemesine neden olan bir sorun düzeltildi.
    22. ,Atroce’un Ağzı yüz başlığının anormal şekilde görüntülenmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
    23. , Epik Ruh Antik Ekipmantakas etme yönteminde eksik olan bir sorun düzeltildi.
    24. Takım bilgileri arayüzünde Profil Saç Modelinin anormal bir şekilde görüntülenmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
    25. Bazı Sahne Oyunu şarkılarında karakter modellerinin eksik olmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    26. Binme ve inmenin kameranın titremesine neden olmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    27. , Gunslinger Görünümü, Kutsal Silah Serisi ve Kraliyet Silah Serisi modellerinin anormal şekilde görüntülenmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
    28. ,Doramlarbir Çingene Başlığı taktığında, Başlığın eksik olmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    29. ,Gökyüzü Yırtan Ejder Yumruğukullanmanın, Gökkıran Kara Ejder - Yıldız Rünü ile donatıldığında hareket eden hedeflere hasar verememesine neden olan bir sorun düzeltildi.
    30. Eklenen Normal Saldırının, Simya CüceEleanor bulunduğunda hemen yenilenmemesine neden olan bir sorun düzeltildi.
    31. Sınırsız Koridor SV1 - 40'taki Grifon Boss'un gizlilik önleyici etkiye sahip olmamasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    32. ,Thanatos KulesiZindan haritasından ayrıldıktan sonra, Çılgınlık değeri simgesinin kalmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    33. ,Rüya Gerçekleştirici başarısı alt görev isminin Macera El Kitabında yanlış görüntülenmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
    34. Deneme makinesinin otomatik olarak geri dönüştürülmemesine neden olan bir sorun düzeltildi.
    35. Tek seferde birden fazla Meteorik Zincir kullanmanın, işin yarısına iki kat ödül başarısının kilidini açmamasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    36. , İşin yarısına iki kat ödül başarısının Meteorik Zincir kullanılarak kilidinin açılamamasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    37. , Ymir'in Not Defterini açarken, beceri arayüzünde beceri özelliği atama butonunun eksik olmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    38. Evcil Hayvan Mini Morroc'un otomatik olarak saldırı becerisini kullanmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    39. Zirve GVG ödül arayüzünün açılmasının simgenin anormal şekilde görüntülenmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
    40. Ekipman Yerleştirme arayüzünün birden çok kez kullanılmasının arayüzün kullanılamamasına neden olmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    41. Lonca Zindanı, Valhalla Harabelerine girilememe olasılığına neden olan bir sorun düzeltildi.
    42. Kısa bir süre içinde hızlı satın alma butonuna art arda tıklamanın istemcide gecikmeye neden olmasına neden olan bir sorun düzeltildi. Her tıklama arasına 2 saniyelik aralık eklendi.
    43. Asistan NPC'nin eksik olmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
Working...
X