Announcement

No announcement yet.
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Yayincilarla bi̇rli̇kte şarki söyle

    Winners:
    SlipperyChannel
    LuckyM
    Mbak Abet
    GGnaSir
    ZT NOOBGAMING
    Cee&Gee Gaming
    Miks Gaming
    Afogadinho
    Sakirusa
    Nesi Eternal Love
    DriTakiguti
    fyor
    RO:M Yayıncılarla Birlikte Şarkı Söyle
    Tüm yayıncıları çağırıyoruz! 29 Aralık 2021 - 4 Ocak 2022 tarihleri arasında kendi Birlikte Şarkı Söyle etkinliğine ev sahipliği yap ve bu etkinlikte, sen ve izleyicilerin sevdiğin Noel Bayramı Zamanının ruhuna uygun melodileri yayında birlikte söyleyin. Seçilirsen, 328 BCC veya Zaman Daveti Fişleri kazanma şansın var ve izleyicilerine vermek üzere senin için bir dizi Zaman Daveti Fişi ayıracağız.
    Bu etkinlik en az 500 takipçisi olan tüm yayıncılara açıktır. Birlikte Şarkı Söyle canlı yayının en az bir saat sürmelidir.
    Katılmak için, bu formu 27 Aralık 06:00, GMT+2’den önce doldurun ve kendi Birlikte Şarkı Söyle etkinliğine ev sahipliği yapmak istediğin bir zaman aralığını seçin. Başvurunu inceledikten sonra, kısa listeye alınırsan, seninle iletişime geçeceğiz. Ödül bilgileri ve etkinliğin nasıl yürütüleceği de dahil olmak üzere sonraki adımlarla ilgili ayrıntıları paylaşacağız.
    -328 BCC kazanmak için hem SEA, NA hem de AB bölgelerinde kurallarımıza göre katılım sağlayan 12 harika yayıncı seçeceğiz.
    -Kurallarımıza göre katılan diğer tüm katılımcılar 120 Zaman Daveti Fişi kazanacaklar.
    *yayıncılar için T&C
    1. Etkinlik amacıyla yapılan her yayın en az 1 saat sürmelidir. Yayın öncesi fragman veya "Yayın az sonra başlıyor" duyuruları bu yayın etkinliğinde 1 saatlik yayın süresi içinde sayılmayacaktır.
    2. Kayıt sırasında IGN ve ID bilgilerin doğru olmayan bir şekilde bildirilmişse, ödüller hesaba geçmeyecek ve anlaşmazlıklar kabul edilmeyecektir.
    3. Etkinliği sona erdikten veya kazananlar ilan edildikten sonra, ödüller aksi belirtilmedikçe 14 iş günü içerisinde hesaba geçecektir.
    4. Canlı yayın etkinliğinin kazananları ödüllere hak kazanmak için yayın yaptığın bölgeden olmalılar. Örneğin, SEA oyuncuları SEA yayıncısının etkinliğine katılmalı, NA oyuncuları SEA yayıncısına katılmamalıdır.
    5. Oyun politikalarımızı ihlal eden faaliyetlerle ilişkili hesaplar oyun dışı bırakılabilir.
    6. Etkinlik mekaniğini ve Hüküm ve Koşulları önceden haber vermeksizin değiştirme hakkımız saklıdır.
    7. Haksız avantaj elde etmek veya sağlamak için herhangi bir haksız davranışta bulunurken yakalanırsan, diskalifiye edileceksin ve gelecekteki topluluk yayın etkinliklerinden men edileceksin.
Working...
X