Announcement

No announcement yet.
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ragnarok M: SonsuzAşk - Yedi Kraliyet Ailesinin Entrikası | 23 Mart 2022 tarihinde geliyor

    Ragnarok M: Sonsuz Aşk sürümünde gelecek olan inanılmaz yeni başlangıçlarla geleceğe adım atın ! Dedektif şapkanı tak ve 23 Mart 2022'de piyasaya çıkacak olan Yedi Kraliyet Ailesinin Entrikası sürümünde yepyeni bir maceraya atılmak için müttefiklerini çağır. Bu devasa güncellemeyle ilgili daha fazla ayrıntı önümüzdeki haftalarda ortaya çıkacak, ancak şimdilik, burada neler olabileceğine dair genel bilgileri bulabilirsin:
    • Yedi Kraliyet Ailesinin Hikayesi: Rune-Midgart Krallığının tahtı boşta ve ölümcül bir lanet tahtın varisini acılı bir ölüme mahkum etti. Midgard'ın yedi kraliyet ailesi arasında içlerinden birinin hükümdar olması için girdikleri rekabet hızlandı... ancak bu ancak lanetin ardındaki gizem çözülürse gerçekleşebilir. Bu laneti kesintiye uğratma gücünü test edecek bir araştırmaya başlamalısın; bir krallığın geleceği sana bağlı! Bu, RO:M'da daha önce yaşadığın hiçbir şeye benzemeyen bir görev, bu yüzden aklını kullan ve hazırlan.

    • Okültist Sınıf: Ruhlar aleminin kutsal olmayan güçlerinden faydalanabilen Okültist, başka hiçbir sınıfın yapamayacağı şekilde savaşmak için fiziksel ve ruhsal alemde gidip gelebilir. Bu sürümde gelecek olan bu sınıfı seçen maceracılar, bu güçlerini kullanarak, düşmanlarına inanılmaz hasarlar vererek yok edebilir ya da müttefiklerini kurnaz yeni stratejilerle destekleyebilir, böylece Ruh Bağlayıcı işine terfi edebilirler.

    • Grafik Revizyonu: RO:M'nin görsellerinde şimdiye kadar yapılan en çarpıcı yükseltme ile Midgard'ın ihtişamının tadını bir kez daha çıkarın. Gelişmiş karakter modelleri ve ortamları, daha sofistike aydınlatma ve muhteşem yeni Lonca Salonu ile yeni on yıldaki maceralarınız gerçekten gözler için bir şölen olacak.

    • Yepyeni PVE Zindanı: Midgard'ın güneyinde, oraya yelken açan hiçbir geminin geri dönmediği söylenen bir ada var. Efsanevi hazinenin bu adada var olduğu... ve onu koruyan aşırı derecede güçlü yaratıklar olduğu söylentileri var! Devasa ve zorlu yeni bir zindan olan Kayıp Adaya arkadaşlarınızla birlikte bir yolculuğa çıkın. Burada sizi daha fazla Antik Ekipman ve MVP bekliyor.

Working...
X