Announcement

No announcement yet.
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 25 Ağustos 2021 Güncelleme Bilgisi

    (EU) 26 Ağustos 05:00 - 14:00, GMT +2 saatleri arasında bakım amacıyla hizmet geçici olarak durdurulacaktır. Bakım sırasında geçici olarak giriş yapamayacaksınız.
    ’======== İstemci Güncellemesi ========
    1. Geliştirme motorunun iyileştirmesi ve yükseltilmesi nedeniyle, orijinal istemci bu bakımdan sonra oyuna giremeyecektir. iOS/Android kullanıcıları giriş yapmak için tüm istemciyi App Store/TapTap/Google Play üzerinden yeniden güncellemelidir.
    * Oyun sırasında donma ve çerçeve atlamaları yaşıyorsanız, kare hızı modunu Sağ üst köşede bulunan Diğer - Ayarlar - Efektler'den Düşük olarak ayarlamanız gerekir.
    2. Bu istemci güncellemesinden sonra, ek bir güncelleme avantajı olarak aşağıdaki faaliyetler başlatılacaktır:
    * 26 Ağustos 05:00'dan 1 Eylül 05:00'a kadar her hesap, her gün Görev Tahtasında bulunan görevleri ilk kez tamamladığında, ilave Maceracı Parası x1, Svartalf Elf Tozu x2, Svartalf Normal Toz x4 alacaktır
    * 1 Eylül 05:00'dan 8 Eylül 05:00'a kadar her hesap, ilave Maceracı Parası x1, Işık Kristali Özü x4, Dua Kartı Paketi x3 alacaktır. Bunu her hesap her gün Görev Tahtasında bulunan görevleri ilk kez tamamladığında alacaktır
    3. Bakımdan sonra istemci indirmesini mümkün olan en kısa sürede açacağız. RO'yu doğrudan Google Play veya Apple Store'dan da güncelleyebilirsiniz. Resmi emülatörler zamanla güncellenecektir.
    ‘========Takım Yarışması========
    4 Eylül'de, Takım Yarışması Sezon 8 başlayacak.
    1. Takım Yarışması 4 hafta boyunca her cumartesi saat 20:00 - 23:59 saatleri arasında açık olacaktır.
    2. - Güncellenmiş mağaza kullanma ve sezon yerleşim ödülü
    3. Mekanizma ayarı:
    - Hazırlık Aşaması sona ermeden önce oyuncular, Takım Yarışması beceri puanlarını sıfırlayabilir ve yeniden öğrenebilir.
    - Hazırlık Aşaması geri sayım sayacı 30 saniyeden 60 saniyeye ayarlanır.
    4. Beceriler ve Sihirli Küre birleştirme ayarlaması:
    - Kaoslar Kralı'nın etkisi "Tüm durum etki direnci +%10/%20/%30/%40", iken "Tüm durum etki direnci +%12.5/%25/%37.5/%50" olarak ayarlandı.
    - Savaş İçgüdüleri' etkisi "B. Pen. +%4/%8/%12/%16", "B.Pen olarak ayarlandı. +%5/%10/%15/%20".
    - Engellenen okun etkisi "Düşman hızını %12/%24/%36/%48 oranında düşürür ve 4m yarıçap içinde her saniye %1 Maks HP kaybeder", "Menzilli bir fiziksel saldırı ile saldırıya uğradığında, hedefin menzili %5/%10/%15/%20 azalır" olarak ayarlandı.
    - Elemental Bariyer'in etkisi "Düşmanın saldırı ve sihir atış menzilini %40 azaltır. Küre taşıyan oyuncuların saldırı ve sihir atış menzili %60 azalır", "Düşmanın saldırı ve sihir atış menzilini %30 azalır" olarak ayarlandı. Küre taşıyan oyuncuların saldırı ve sihir atış menzili %40 azaltıldı.
    ‘========Işıklı Dilek Makinesi========
    1. Işıklı Dilek Makinesi İçerik Güncellemesi
    * Sadece sınırlı bir süre için, 10 Eylül 05:00 - 10 Aralık 05:00 arasında, Işıklı Dilek Makinesi, Gashapon Kartı yanında görünecektir.
    * Henüz kilidi açılmamış başlık ve kostümler gibi ödülleri çekmek için bir Dilek Tut!
    2. Çekiliş Kuralları
    a) Macera El Kitabında (ve Birleşme Kanıtları) henüz kilidi açılmamış olan başlıklar ve kostümler, Işıklı Dilek Makinesi'nden alınabilir (Tam liste için makineyi kontrol edin).
    * Listeden herhangi bir başlık/kostüm alındıktan sonra, belirli başlık/kostüm artık Işıklı Dilek Makinesin'den alınamayacaktır. Daha fazla detay için lütfen Işıklı Dilek Makinesini kontrol edin.
    * Işıklı Dilek Makinesindeki tüm eşyalar Birleşme Kanıtı ile satın alınabilir
    b) Işıklı Dilek Makinesinde, başlık ve kostümler kalitesine göre birden fazla gruba ayrılacaktır. Herhangi bir gruptaki tüm eşyaları elde ettikten sonra, Birleşme Kanıtını elde etme olasılığı yükselir.
    c) Işıklı Dilek Makinesi başlık ve kostüm seçeneklerini güncellemeye devam edecek, lütfen sabırlı olun!
    ’======== İçerik Güncellemesi ========
    Hesap Veri Paylaşımı - Temel Para Birimleri, Savaş Süresi
    1. Temel Para Paylaşımı
    * Aynı hesap altındaki tüm karakterlerin zeny ve BCC'leri hesap para birimleriyle birleştirilir. Karakterlerin kazandığı ve kullandığı tüm zeny ve BCC, paylaşılan para biriminden olacaktır
    * Tüm Büyük Kedi Kredi Kartı eşyaları Çanta’dan Bozuk Para Kesesine aktarılacaktır. Gösterilen Ödül Puanları, Büyük Kedi Kredi Kartı ile yer değiştirecektir.
    * Büyük Kedi Kredi Kartı puan kayıtları birleştirilecek ve son 50 işlem tutulacaktır.
    * Büyük Kedi Kredi Kartı'nın ödül sınırı, donma sınırı ve borç sınırı birleştirilecektir
    2. Savaş Süresi Paylaşma
    * Savaş Süresi mekanizması Hesap Savaş Süresi olarak değiştirildi ve aynı hesap altındaki tüm karakterler Savaş Süresini paylaşır
    * Hesap Savaş Süresi karakter sayısından değil, karakterlerin seviyesinden etkilenir.
    * Bir hesaptaki herhangi bir karakterin Temel Seviyesi 160 veya daha yüksekse, günlük Savaş Süresi 450 dakika olacak ve birikmiş Savaş Süresi maksimum 1350 dakika ile sınırlı olacaktır.
    * Bir hesaptaki tüm karakterlerin Temel Seviyesi 160’dan daha küçükse, günlük Savaş Süresi 300 dakika olacak ve birikmiş Savaş Süresi maksimum 900 dakika ile sınırlı olacaktır.
    * Müzik Kutusunun günlük Savaş Süresi yüklemesi 90 dakikaya ayarlanacak, gerçek müzik dinleme süresi ise 30 dakika olarak kalacaktır. Başka bir deyişle, her 1 dakikalık müzik için 3 dakikalık Savaş Süresi yükleyeceksin.
    * Sarı tükenme süresi hesap başına 90 dakikadan 150 dakikaya değiştirilecektir.
    * Akıl Hocası İksiri hesapla sınırlı olacak şekilde ayarlandı, günlük kullanım 6 kez ile sınırlıdır.
    3. Aylık Premium Kart satın alma sınırı iptal edildi
    4. Bakımdan sonra, yalnızca o günün Savaş Süresi (05:00'dan sonra) devam ettirilecektir, bu da 3 karakter arasında yalnızca maksimum 450 dakikalık Savaş Süresi olacağı anlamına gelir.
    ‘========İçerik İyileştirmesi========
    1. Yüksek kaliteli video kaynakları işlevi devre dışı bırakıldı
    * Maceracının görevlerinin akıcılığını sağlamak için yüksek kaliteli video kaynaklarının indirme işlevi devre dışı bırakıldı ve orijinal standart videonun kalitesi iyileştirildi.
    * Performansı ideal olmayan cihazlar bu videoları oynatamayacaktır. Bunu için çok özür dileriz.
    2. Takımdan alma modlarında Ücretsiz Alım modunu devre dışı bırakma
    3. Fantezi Üretici I , Geri Dönüşüm Başlıkişlevini ekledi. , Fantezi Üretici Itarafından üretilen herhangi bir başlık, bu işlev kullanılarak Büyük Kedi Fişi I’e dönüştürülebilir.
    4. Arıtma Yardım arayüzünde görülebilen arıtma olasılığı görüntüsü eklendi.
    5. , Renkli Kontak Lens Dükkanı ve Berber Dükkanı iyileştirildi
    * Renkli Kontak Lens Dükkanı ve Berber Dükkanı, Renkli Kontak Lensler ve Berber Dükkanı olarak birleşecek
    * İnsan karakterlerinin irisleri artık renklerin değil, yalnızca desenlerin kilidini açması gerekecek. Kilitlenmemiş renklere sahip desenler artık aynı desenin tüm renklerinin kilidini açacak.
    * Renkli Kontak Lens Fişi artık bir renk ekiyle gelen Gecenin Fantezisi, Alice, Altın Öğleden Sonra, ve Rüya Gökyüzü serisi hediye kutuları satmayacak
    * Renkli Kontak Lens Fişi şimdi Gecenin Fantezisi, Alice, Altın Öğleden Sonra, ve Rüya Gökyüzü desenli açık hediye kutuları satacak.
    * Gecenin Fantezisi, Alice, Altın Öğleden Sonra, ve Rüya Gökyüzü hediye kutularının renk eki çeşidine sahip olan maceracılar, kullandıklarında ilgili desenin tüm renklerini açacaklar.
    * Saç renklerini değiştirmek artık boya maddesi harcamayacak
    6. UI İyileştirme
    * Ayarlanan Eşya Detayları, Arıtma, Anlık Arıtma, ve Büyüleme Füzyonu arayüzleri
    * Materyal butonu kaldırıldı ve Büyüleme Füzyonu arayüzündeki Formül butonu korundu
    7. Temel Seviyesi 80'den düşük olan Maceracılar, iş ilerlemesine yardımcı olmak amacıyla Canavar Laboratuvarı EXP modunu tamamladıklarında 3 kez Temel Seviye ödülü alacaklar.
    8. Singra Usta Kutusu görevi Yardımcı bildirimlere eklenecek
    9. Bu güncelleme, 2.5D açısının bazı Lonca Savaşı haritalarında bulunmaması sorununu çözecektir. Düzeltmeden sonra, Lonca Savaşı artık şu açıları kullanabilir: Kilitli Açı ve 2.5D Açı.
    10. , Kobold Lider Kartı’nın etki açıklaması "Yakın dövüş tek hedef beceri %5 can çalmaya sahiptir" şeklinden "Hedef kilitleme Fiziksel HSR becerilerinin, verilen hasarın %5'i kadar HP İyileştirme etkisine sahiptir" olarak değiştirildi.
    ‘======== Hata Düzeltmeleri ========
    1. ,Tabu Fünye kullanıldıktan sonra, otomatik beceri çubuğundaki Sağlık Bağlantısının tekrar tekrar kullanılmasına neden olan bir sorun düzeltildi
    2. ,Katillerin, Gizlenirken hareket etmeye başladıktan hemen sonra AeO becerilerini kullandıklarında hedeflerini vuramamasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    3. , Eden Takımı Kutsamasının, Her Yönden Kurtuluşu kullandıktan sonra da hala hasar görmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
    4. , Her Yönden Saldırıyı, Sis Kesme durumunda kullanırken, kullananın Gizli durumdan çıkmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    5. Eşya dükkanında, Evcil Hayvan Emeği açıklamasında, hala Yıldırım Zincirinden bahsedilmesi sorunu düzeltildi.
    6. Maceracı çevrimdışıyken Alaşım İksirleri serisi eşyalarının zaman aşımına uğramaması ile ilgili sorun düzeltildi.
    7. ,Poli Milyonerde animasyonlu videoyu oynatmamayı seçtikten sonra, yeniden giriş yapıldığında animasyonun hala oynatılması sorunu düzeltildi.
    8. Dorams serbest açı, Gelişmiş Düzen, Geniş Açı, Yakın Çekim ve Poli Selfie Çubuğu'nun varsayılan olarak açık olmaması sorunu düzeltildi.
    9. ,Işık Getirenler'in kostüm giydikten sonra saldırı hızının düzensiz görünmesi sorunu düzeltildi.
    10. Lider, bir ışınlama konumunu seçmek üzere haritadan geçen bir takım üyesini takip ediyorsa, ışınlama seçim menüsünün varsayılan arayüze atlama sorunu düzeltildi
    11. , Daima Gece Akan Işık arka başlığını elde etme yönteminin eksik olmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    12. ,Tanrı'nın Doğduğu Yer görevini yaparken haritanın hasat için yanlış bir konum görüntülemesi ile ilgili sorun düzeltildi.
    13. ,Kafra Savaşı haritasında bir başlık üretmenin, başlığın açılmasını tetiklememesine neden olan sorun çözüldü.
    14. ,Güzellik Sarayı’nın güçlendirmesinin sabit ve kalıcı açıklamasıyla ilgili bir sorun düzeltildi.
    15. Macera yaşama becerisi Yaprak Albümü I öğrenmenin, emanet alanlarının anormal hale gelmesine neden olan bir sorun düzeltildi
    16. 6V6 Takım Arena Pratik modunda oyuncuların yenildikten sonra yeniden canlandırılamamasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    17. D-sıralı maceracıların görev açıklamasının yanlış olması sorunu düzeltildi.
    18. ,Küçük Kurtarıcıların aynı anda hem Ryuujinmaru kullanma hem de binme şansına sahip olma sorunu düzeltildi
    19. ,Ninjutsu - Çok Yönlü Saldırı becerisinin Sihir Krit etkisini tetikleyememe sorunu düzeltildi.
    20. Hedeflenen AoE becerilerinin, Kobold Lider Kartı’nın güçlendirmesinden yararlanamaması, örneğinŞövalyelerin 4. iş becerisi Sihirli Ejderha Nefesi gibi, sorunu düzeltildi
    21. , Ninjaların,Gölge Sıçraması becerisinin, Bilge’nin, Kaldırma Güçlendirmesi becerisi tarafından vurulduktan sonra hala menzilli etkilere ve AoE becerilerine karşı bağışık olması sorunu düzeltildi.
    22. , Rüya Şehri Gidip Gelme kullanıldıktan sonra eşya bekleme süresinin çalışmaması sorunu düzeltildi.
    23. , Güneş Batışı Kumsalında bazı canavarların yenilmemesi sorunu düzeltildi
    24. ,Brooke'un Kutsal Işık Yargıcı becerisinin, beceri açıklamasının eksik olması sorunu düzeltildi.
    25. , Gizli Oyun Rune topu tutarken, 6V6 oyununda rune’un üçüncü eki etkinleştirildikten sonra bile Gizli durumunun ortadan kaldırılmaması sorunu düzeltildi.
    26. , Kutsal Kara Savaşında oyuna girdikten sonra düşmanın kampında küçük bir yumurtlama şansının olması sorunu düzeltildi.
    27. Beceri serbest bırakıldıktan sonra takım üyelerinin Lord'un Auragüçlendirmesini alamama sorunu düzeltildi.
    28. ,Kutsal Ziyaretçi ve Tanrı'nın Doğduğu Yer gibi bazı Macera El Kitabı görevlerinin alınamaması/tamamlanamaması sorunu düzeltildi.
    ,Talihsizlik Alevi başlığının arıtılamaması veya onarılamaması sorunu düzeltildi.
    30. , Dünya Alanının, Öncü indiğinde dağıtılması sorunu düzeltildi. Düzeltmeden sonra, Öncü yeteneği Dünya Alanındayken kullanılabilir.
Working...
X