Announcement

No announcement yet.
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • GUNSLINGER: Ateş Gücü İle Zafer

    Schwarzwald Cumhuriyeti içinde gizemli bir örgüt var.
    Bu gruptaki herkes maske takar ve kod adı vardır. ""Tiran"" dedikleri kişi örgüte liderlik eder ve herkes onun emirlerine sorgusuz sualsiz uyar.
    Bazıları onun kana susamış bir katil ve insan yiyen bir iblis olduğunu söylerken, diğerleri onun özgürlüğü seven bir düzen sağlayıcı olduğunu söylüyor.
    Her iki durumda da, şüphesiz Cumhuriyet'teki (ve bazılarına göre tüm kıtadaki) en iyi tetikçi ve Rebellion’u teslim olmaya zorlayan kişidir.
    Maceracının kaderi, sahneye çıkar çıkmaz olağanüstü bir hayata başlamaktır. Bir kaza eseri, Gramer teknolojisinin gücünü elde ettiler ve ""Tiran"" kod adını miras aldılar.
    Silahın gücünü kullanan ve Gramer Teknolojisinin gücüyle desteklenen Gunslinger, Rebellion için yeni bir bölüm yazmaya hazırlanıyor!
    Tyrant'ın en büyük performansının başlaması için sahne hazır!

    Schwarzwald Cumhuriyeti'nden gelen yüksek sesli silah sesleri, Mühürlü Ülkede devam eden ölüm sessizliğini paramparça etti!
    Rüyalar Adası 29 Sep piyasaya sürülüyor. Bir çok özelliğin yanında Gunslinger sınıfını da bu sürümde olacak.

    #Gunslinger Hakkında
    Tasarım sürecinde bir fikir birliğine vardık: Gunslinger, Stellar Hunters gibi ADL sınıflarından kesinlikle farklı. Ateşli silahları, savaş menzili ve esneklik açısından, ok ve yaydan net şekilde farklı olmalı.
    Tasarımımızı bu unsurlar etrafında şekillendirdik. Bu şekilde, herkes Gunslinger’in inanılmaz saldırı menzili ve usta çevikliğini takdir edecektir.

    Görsel menzili aşan saldırı becerilerine sahip olmasının yanında, Gunslingerlar düşmanları tespit etmekte uzmandır. Ateşli silahlarını becerilerini ustaca kullanabilirler. Fırlatma becerileri veya yürürken saldırma ve çeşitli uzun menzilli el bombası becerilerini etkin kullanmak gibi.

    Schwarzwald Cumhuriyeti'nden Gunslingerlar, modern ve sofistike bir görünüme sahiptir. Teknolojik uzmanlıklarına yakışır şekilde, gazla çalışan motosikletlere de binerler. Kimseye hizmet etmeyen ve toplum tarafından evcilleştirilmeyen, çevik ve doğru Gunslingerlar yenilmezdir!
    #İşler nasıl Gunslinger olarak değiştirilir
    Hesaplarının anlık T3 görevini kullanmamış olan maceracılar, hızlı bir şekilde Gunslinger olmak için Cryptura Akademisi görevini kabul edebilirler. Aksi takdirde, temel seviyesi en az 80 olan maceracılar, çoklu sınıf sistemi aracılığıyla işlerini değiştirebilirler.
    # Gunslinger iş ilerlemesi
    Ninja iş ilerlemesine benzer olarak, Gunslinger için aşağıdaki gelişmeler bulunmaktadır:
    Gelişmiş T2: Gunslinger
    T3: Rebel
    T4: Tyrant
    # Yeniden Doldur ve Gunslinger'ın gücünü serbest bırak!
    Gunslingerlar, özellikle tabancalar ve tüfeklerle silahlandırılmıştır ve her ikisi de oyun içinde farklı avantajlar sağlar!
    Mühimmat temelli silahlar kullandıkları göz önüne alındığında, Gunslingerlar’ın saldırıları mermi harcar ve yeniden doldurma gerektirir. Otomatik yeniden doldurma pasif beceri olduğunda, Gunslinger’in potansiyelini maksimize etmenin en iyi yolu elle doldurmayı dikkatli şekilde zamanlamaktır.
    Tabanca: Çapraz Ateş
    AOE fiziksel hasar vermek için belirli bir yöne sürekli ateş eder. Ustalık, beceri hasarını artırabilir ve daha uzun saldırı süresi sağlayabilir.

    Tabanca: Ölüm Dansı
    Tüm engelleri ortadan kaldırarak, her 0,3 saniyede bir fiziksel hasar vermek için belirli bir alana sürekli ateş eder!

    Tüfek: Mutlak Delip Geçici - Kafadan Vuruş
    Mutlak Delip Geçici ile belirli bir süre saldırıldığında, direk bir kafadan vuruşun bir hedefi anında öldürme olasılığı vardır! (Sadece PVP/GVG’de etkilidir)
    Tüfek: Hassas Atış
    Bir düşmanı hedef alarak yapılan kısa bir saldırının ardından, Flee, Hafif Kalkan, Otomatik Muhafız, Kılıç Savuşturma, Kyrie Eleison etkilerini yok sayarak fiziksel hasar verir.

    Siper Alma
    Beceriyi kullandıktan kısa bir süre sonra, alanın çevresine yaklaşırken otomatik olarak [Gizleniyor] durumuna geçer.

    Alacakaranlık karanlık bir geceye dönüşürken, Gunslinger sahneye çıkarak, bu yaz gecesi rüyasının diğer muhafızlarına katılır.
Working...
X